İlim Sanat ve Kültür Derneğinin (İLSANDER) yıl boyunca yapılan tüm faaliyet ve çalışmaların değerlendirildiği Yıl Sonu Genişletilmiş İstişare Toplantısı 4 Temmuz Pazar günü yapıldı. Bahçe Karaoluk Mesire Alanında dernek çatısı altında faaliyet gösteren Evde Karakter Eğitimi, Ortaöğretim, Öğretmen ve Semt Birimleri sorumlu ve üyeleriyle birlikte, Akadder, İyilikder, Anadolu Öğrenci Birliği Temsilciliği ve Anesiad Şubesi bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıya tüm birim, temsilcilik ve şubelerin faaliyet sunumları gerçekleştirildi.

Değerlendirme bölümünde Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Bal’ın “Çalışmalarımız ve Yeni Dönem” başlıklı konuşmasıyla devam edildi, toplantı, tüm katılımcıların Derneğin yürüttüğü yoğun birim çalışmaları ile yerelde hem diğer STK lar ile yürütülen ortak çalışmalardan, hem de derneğin ulusal anlamda üst çatısı olan Anadolu Platformu çalışmalarından, Pandemi Sürecinde Aidiyet ve Gönüllülük bilincinin öneminden, çalışma sahasında öne çıkan engel ve hedefler ile yaşanılan toplumun ailevi, gençlik ve ahlaki sorunlarına gerçekçi yaklaşımlar, hedef ve çalışma usulünün daha faydalı nasıl olunabileceği değerlendirilmeleriyle sona erdi.