Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği (İLSANDER) Ortaöğretim Birimince, Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) Osmaniye Temsilciliği üniversite öğrencileri ve misafir akademisyenler, Ortaöğretim öğrencileri ve eğitimciler, Hatay –Reyhanlı’dan misafir öğrenci ve eğitimcilerle birlikte 19 Haziran Cumartesi günü Osmaniye’nin saklı güzelliklerinden Karaçay Şelalesine “Doğa Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Karaçay Mesire alanından yaklaşık 3,5 km. engebeli arazi şartlarında yürünerek ulaşılabilen 25 m. yükseklikten dökülen “Karaçay Şelalesi” ne Doğa Yürüyüşü katılımcıların yoğun ilgisine mazhar oldu.

Sabah erken saatlerde başlanılarak 3 saatlik uzun ve yorucu Tabiat Parkuru Yürüyüşünün ardından ulaşılabilen Karaçay Şelalesine, şelalenin serin sularında, suya girilerek yorgunluklar atıldı. Yemek molasından sonra Ortaöğretim Birimi Sorumlusu Cengiz Güven ve İLSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Bal katılımcılara hitap etti. İlgiyle gerçekleştirilen Doğa yürüyüşü İkindi vakti sonrası başlanan dönüş yürüyüşüyle sona erdi.